Close

More than just catering!

Party & Wedding options

Onvergetelijke momenten verdienen een gelijkaardige setting en daar stellen we bij Hof Ter Delft alles voor in het werk.

Feesten met allure

Groot of klein ? Elk feest pakken we aan met hetzelfde enthousiasme ! Stijlvolle zalen afgestemd op uw wensen en culinair dik in orde. Vergeet ook zeker onze oranjerie en de grote tuin niet die in de zomerperiode een niet te onderschatten surplus bieden.

De zalen zijn perfect moduleerbaar zodat u voor zowel 30 als 600 personen een feest kan organiseren dat kan tellen.

Huwelijken zijn ons stokpaardje maar uiteraard verwelkomen we u net zo graag voor uw andere festiviteiten of evenementen. Of u nu denkt aan een babyborrel, doopfeest, jubileum of misschien gewoon uw kinderen wil verrassen met een spetterende feestje, Hof ter Delft is de perfecte keuze.

De grote dag

Als er één dag is waar naar uitgekeken wordt dan is het wel de huwelijksdag. En waar kan je dit beter organiseren dan op een locatie waar je gasten met de nodige allure en uitstraling worden ontvangen en je als koppel echt centraal staat?

Hof Ter Delft heeft op zijn locatie een ruime expertise opgebouwd in huwelijksfeesten en werkt graag een aanbod op maat uit. Naar ieders budget en wensen ! Bovendien werken we samen met een aantal professionele partners zoals wedding planners, fotografen, etc … Moest hier nood aan zijn dan hebben we vast de geknipte persoon die je kan helpen om je droomfeest waar te maken. U kan de dag zelf genieten en over de praktische zaken ontfermen wij ons.

DUPONT-1152
Hof ter Delft 2011 023 by Martimax
Hof ter Delft 2011 011 by Martimax